Sunday, September 13, 2009

Butterfly Garden again

P1030564 

Block # 2, unit 9 - 10 units down, 71 to go.

The full quilt is 9 blocks, each block made of 9 units = 81 units.
So far I have only block # 1 done.

Again, I am not happy with kit fabric choices compared to the pattern.

Oh well - I just have to play along and get this quilt done, right?
I am sure the quilt will look good once it is done :-)

Hanne

4 comments:

 1. Da er du kommet langt lenger en meg :o) Alt stoppet opp når jeg så stoffene - de er bare ikke meg i det hele tatt..... Har tenkt å bytte dem ut, men får se - skal sy teppet en gang...snart.... lol Lykke til videre med teppe ditt !

  ReplyDelete
 2. Eg har hatt veldig lyst til å sy denne bommen, men har bestemt meg til å vente til eg får mønster uten stoff. Det ferdige resultatet vert flott. Jofrid

  ReplyDelete
 3. Dette er et så fint teppe og jeg har alle blokkene liggende. Jeg mistet inspirasjonen til å sy det, da blokkene ikke kom som forventet. Jeg håper inspirasjonen kommer tilbake. Jeg koser meg med å følge deg. XX

  ReplyDelete
 4. Lovely work. You complete so much!
  Hanne, are you coming to the November Dear Jane retreat in Shipshewana? If you are I will make you some champagne rose sorbet!
  Cathy

  ReplyDelete

Thank you for visiting my blog :-)
Your lovely comments are very much appreciated.
Wishing you a wonderful day, wherever you are!